De beurs op: zorg goed voor je personeel!

De beurs op: zorg goed voor je personeel!                                     

Op naar de beurs om je als bedrijf van je beste kant te laten zien. En dat valt of staat allemaal met jouw standpersoneel. Het kan er allemaal nog zo gelikt uitzien, maar je personeel trekt vooral de mensen aan, houdt aandacht vast en overtuigt bezoekers. Ze moeten vrolijk overkomen, netjes zijn en representatief ogen. Blij personeel betekent ook blije bezoekers. Daarom moet je goed voor je mensen zorgen. Waar kun je allemaal aan denken?

 

Een lust voor het oog

Het oog wil ook wat. Personeel met dezelfde, passende kleding komt professioneel over. En het is leuk voor je mensen. Die kleding kan van alles zijn. Kan het wel een beetje casual, dan kun je polo’s met je logo bedrukken. Moet het toch wel netjes, zakelijk zijn, dan zijn er ook overhemden en blouses in verschillende soorten te bedrukken. Leuk is om het logo op de borst te drukken en een boodschap aan de achterkant. Dan blijft het hangen.

 

Keycords

En dan kun je ook nog keycords bedrukken voor je personeel. Het zorgt ervoor dat je mensen alle belangrijke dingen bij de hand hebben, zoals sleuteltjes en pasjes. Je kunt er zelfs het naambordje aan hangen. Daar komt bij dat je met bedrukte keycords ook nog een extra herkenningspunt hebt. Voor bepaalde interactieve activiteiten of bijvoorbeeld inschrijvingen kun jepennen laten bedrukken, die je toch echt altijd bij de hand moet hebben. Waarom dan niet nog een extra, subtiele herhaling van je logo?

 

Maak ze blij!

Je personeel doet een goed woordje voor jou en doet moeite. Dan mag je ze best wat faciliteren. Wat sowieso moet, is eten. Regel je catering? Dat kan vaak ook bij de beursorganisatie zelf. Of gaan jullie uit eten? Het kan allemaal, maar denk het wel goed uit (en wees niet te zuinig!). Maak ze blij. En dan nog een bedankje voor alle moeite. Je kunt iets leuks, ook met je logo erop of een bedankboodschap, geven. Neem nu een mooi verpakte fles wijn, of een wijnset. Een mok met een boodschap kan ook, eventueel gevuld met goodies. Of een mooie tas…