Wanneer er zich een speciale gelegenheid voordoet, stuur je een kaartje. Dit is traditie, en hoewel de traditionele kaart in de brievenbus minder vaak verstuurd wordt dan bijvoorbeeld twintig jaar geleden, door de opkomst van internet en het versturen van digitale kaarten, toch blijft het leuk om een kaartje op je deurmat te zien liggen.

Waar we vroeger met name verjaardagskaarten, kerstkaarten, trouwkaarten, geboortekaarten en condoleancekaarten verstuurden, hebben we tegenwoordig een enorme keur aan gelegenheden waarbij het sturen van een kaartje net dat beetje extra geeft.
Het assortiment is uitgebreid met Trouwuitnodigingen, Valentijnskaarten, Paaskaarten, sorry kaarten, samenwoonkaarten, Halloweenkaarten, pensioen-, geslaagd- en vriendschapskaarten.

Dat is de kracht van commercie.

Maar ondanks dat we dit weten, doet het ons toch iets om een kaart te ontvangen. Een kleine moeite, maar een groot gebaar voor de ontvanger ervan.

Bij LiefKaartje ben je aan het goede adres wanneer het aankomt op mooie kaarten en gelegenheden. Bekijk ons assortiment, en wellicht kom je op leuke ideeën wanneer je zelf een kaartje gaat sturen.