Heb je een speciale gelegenheid en wil je mensen uitnodigen hierbij aanwezig te zijn, dan kun je heel makkelijk je eigen kaarten laten drukken. Geheel naar eigen wens gemaakt.
Je hebt hierbij de keus om een drukker/grafisch ontwerper in te schakelen, maar als je een beetje handig bent, kun je uiteraard ook zelf je kaart ontwerpen, en hiermee ontwerpkosten uitsparen.

Dit kan heel handig zijn als je bijvoorbeeld uitnodigingen voor je bruiloft wilt gaan versturen. Op de mooiste dag van je leven wil je alles zo goed mogelijk geregeld hebben. Maar bij de wat uitgebreidere feesten is er vaak een schifting te maken tussen daggasten en avondgasten. Wellicht ook nog een derde optie van gasten die wel bij de ceremonie en het feest aanwezig zijn, maar niet bij het diner.
Belangrijk is het dan om ervoor te zorgen dat je dit duidelijk maakt aan je gasten. Je uitnodiging kan je hierbij helpen, maar als je drie verschillende teksten moet aanleveren, kunnen de kosten aardig oplopen.
Heel makkelijk is om je eigen kaart online te ontwerpen, en drie versies te maken. Je kunt dan in de meeste gevallen een gratis proefkaartje bestellen, alvorens je tot de echte bestelling overgaat. Dan weet je zeker dat je uitnodiging er zo uit komt te zien als je wilt.

Hetzelfde geldt voor kerstkaarten. Hoewel het percentage mensen wat kerstkaarten verstuurt ieder jaar kleiner wordt, zijn er nog zat mensen die er echt werk van maken. En het aantal kerstkaarten wat men gemiddeld verstuurt is tussen 30 en 40 per huishouden.
Als je dan je eigen kerstkaart laat drukken, kun je in de meeste gevallen ook nog gebruik maken van bulkkorting, wat een flinke kostenbesparing kan zijn in vergelijking tot het kopen van kaarten die per acht verpakt zijn.

Wij gaan altijd uit van de stelling ‘you won’t know until you try’. Probeer het dus zelf. LiefKaartje staat je graag bij!