Is er in je omgeving een baby geboren? Dan ga je op zoek naar een leuk kraamcadeau. Je kunt dan kiezen voor kleding of speelgoed, maar waarom niet iets origineels? Niet het standaardcadeau, waar de kersverse ouders uiteraard ook heel blij mee zullen zijn, maar net even iets anders. Een mooi en origineel cadeau is een Geboortelijstje?

Geboortelijstjes

Kersverse ouders zijn trots op hun baby en het geboortekaartje hebben zij met veel zorg uitgezocht. Dat lieve geboortekaartje verdient daarom een mooi plekje. Uiteraard kan het kaartje ergens neergezet worden, maar waarom dit prachtige kaartje niet inlijsten? Op deze manier krijgt het een mooie plaats in de babykamer of misschien zelfs de woonkamer. Voor het inlijsten van geboortekaartjes zijn speciale geboortelijsten verkrijgbaar. Bij Fotolijst.nl zijn verschillende afmetingen, stijlen en kleuren verkrijgbaar. Zo vind je altijd een geboortelijst dat bij het interieur en het geboortekaartje past. Naast de verschillende omlijstingen, maak je tevens een keuze uit de verschillende passe-partouts. Jongetje geboren? Dan kun je voor een traditionele blauwe passe-partout gaan. Uiteraard zijn er roze aanwezig voor de meisjes, maar je kunt ook kiezen uit meer neutrale kleuren zoals zand, beige of wit. Op deze manier maak je het geboortelijstje geheel naar smaak.

Breed assortiment fotolijsten

Is een geboortelijst toch niet het kraamcadeau waarnaar je op zoek bent? Kijk dan eens verder in het assortiment van Fotolijst.nl. Met een breed assortiment aan fotolijsten, zit er vast wel een geschikt model tussen voor een mooie foto van de baby. Kunnen de kersverse ouders geen keuze maken tussen de grote aantallen foto’s die zij al van hun spruit geknipt hebben? Dan is een collagelijst een uitstekend idee. De mooiste foto’s in één lijst. Kijk voor het uitgebreide assortiment aan fotolijsten op de website van Fotolijst.nl