De leukste toevoegingen voor geboortekaartjes

Dat jullie net de ouders zijn geworden van de mooiste baby van de wereld wil je natuurlijk het liefst met zoveel mogelijk mensen delen. En daar zijn geboortekaartjes weer ideaal voor. Je kunt er in dit geval voor kiezen om een kaartje te laten bedrukken met een bestaand ontwerp, maar het is tegenwoordig ook heel makkelijk om zelf een mooi exemplaar te ontwerpen. Wil je graag helemaal uitpakken? Voeg dan iets extra’s toe aan je geboortekaartjes in de vorm van decoratie of

Een kleine kennismaking

Wil jij een aantal familieleden en goede vrienden alvast een beetje kennis laten maken met je kleine spruit? Voeg dan nog een klein kaartje toe met de foto van de baby. Veel mensen zijn wat voorzichtig met een afspraak maken voor het kraambezoek, omdat ze de ouders niet willen overweldigen. Zeker niet tijdens de eerste weken. Het kleine kaartje met de foto kan je dan voorzien van een kleine tekst met een uitnodiging om op kraamvisite te komen. Zo kan jij het ook nog eens op een moment plannen wanneer het jou goed uitkomt.

Extra decoratie

De geboorte van een kindje betekent feest. En daarom mag jij gerust het geboortekaartje overladen met vreugde. Voorzie bijvoorbeeld de envelop met gepersonaliseerde tape met de naam van het kindje. Je eigen tape laten bedrukken kan tegenwoordig heel eenvoudig. Ook de postzegels kan je een geheel eigen touch geven. Personaliseer deze door de postzegel te voorzien van een afbeelding van jullie met jullie kindje.

Tijd voor een traktatie

Hebben jullie als jong gezin eerst alle tijd nodig om bij te komen en te genieten van elkaar? Dan is het natuurlijk ook een optie om even geen kraambezoek te ontvangen. Beschuit met muisjes wordt dus eerst nog even niet bij jullie gegeten. In dit geval kan je er dus ook voor kiezen om een klein pakje met muisjes aan het geboortekaartje toe te voegen met een kleine tekst over dat er geen mogelijkheid is tot kraambezoek. Zo geef je het toch op een hele luchtige manier aan. Houd er in dit geval wel rekening mee dat de envelop zwaarder wordt en de portokosten dus iets omhoog gaan.

Metatitel: Zo voeg jij iets extra’s toe aan je geboortekaartjes

Metatekst: De geboorte van je kindje wil je natuurlijk aan iedereen verkondigen. Maak daarom een extra feestje van de geboortekaartjes met deze toevoegingen.